Proclaimer

Een proclaimer?
Omdat we onze verantwoordelijkheid niet willen afschuiven. Wij zijn namelijk zelf verantwoordelijk voor de informatie op deze website en doen dan ook ons uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Staat er onverhoopt toch iets niet juist vermeld, of werkt iets niet goed, dan vertrouwen we op jouw begrip. Wilt u ons helpen door het te melden via het onderstaande formulier? Bedankt vast.

Copyrights
© 2023 - Wij besteden veel zorg en aandacht aan de verschillende teksten en het beeldmateriaal. Neem via onderstaande formulier contact met ons op wanneer u hiervan gebruik wilt maken. Dan kijken we samen naar een passende mogelijkheid. Het eigendoms- en auteursrecht is van toepassing.

Merkt u dat er iets niet klopt?
Laat het ons dan alsjeblieft meteen weten via het onderstaande formulier. Dan kunnen we dankzij jou de informatie op onze site verbeteren. Als het nodig is geven we u graag een toelichting.

Werkt er iets niet goed?
Dan is er een link onjuist ingesteld of betreft het misschien wel een technische storing. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak. Laat u het ons weten via het onderstaande formulier? Dan gaan wij snel aan de slag om het op te lossen.

Maak hier de melding

Elementen-App

Optimale flow in productie en kwaliteitsborging

Adres
Plaagslagen 5
7463 PJ Rijssen
Algemene gegevens
KvK: 08114303
BTW: NL811764916B01
Social